AKTIVITEETIT 

 

KAJAKIT

Kajakilla melonta on mukava ja luontoläheinen aktiviteetti. Peuhulla on kaksi omaa päältä istuttavaa kajakkia. Kajakit ovat heti saatavilla käyttöön. Tarvittavat muut varusteet löytyy Peuhusta. Kajakit sopivat myös hyvin kalastukseen.

MELONTARETKET

Liminganlahden merialue Peuhun vieressä tarjoaa kauniit puitteet monipuolisille melonta-aktiviteeteille, joissa yhdistyvät fyysinen harjoittelu ja luonnosta nauttiminen. Koulutettu ohjaaja opastaa lajin salat tarvittaessa alkeista lähtien ja turvallisuusseikkoja unohtamatta. Aiempi melontakokemus ei ole tarpeen. Ryhmäkoko 5 – 10 henkilöä.

Yhteistyössä
FinnAction


SUP-LAUDAT

Peuhusta löytyy kaksi omaa sup-lautaa. Nauti merestä meloen sub-laudalla. Tarvittavat muut varusteet löytyvät Peuhusta.

FAT-BIKE SAFARIT

Peuhu järjestää yhteistyössä ammattilaisten kanssa ohjattuja fatbike-safareita. Lähtekää ryhmän kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta Peuhun lähialueella. Myös maisemasuunnistukset voidaan toteuttaa fatbikeilla. Ryhmäkoot 5 – 15 henkilöä.

Yhteistyössä
FinnAction


AIRSOFT

Airsoft on taistelupeli, jossa pelaajat pyrkivät suorittamaan erilaisia tehtäviä käyttäen apunaan 6 millimetrin muovikuulia ampuvia aseita. Muovikuulat eivät jätä osuessaan maalijälkeä ja laji perustuukin pelaajien rehellisyyteen tunnustaa saamansa osumat. Käytössä on Peuhun Kartanon oma airsoftrata. Tarvittavat välineet löytyvät paikanpäältä.

KALASTUSRETKI

Vapakalastus ja luonnossa liikkuminen ovat mainioita keinoja unohtaa arjen kiireet ja rentoutua luonnon helmassa. Kalastukseen löytyvät välineet kevyeen heittokalastukseen. Tarvittaessa ohjaaja opastaa myös välineiden käytön. Minkäänlaista aiempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.
Ryhmäkoko 5 – 15 henkilöä.

Yhteistyössä
FinnAction


FRISBEEGOLF

Kartanon alueelta löytyy 9-väyläinen frisbeegolfrata. Frrisbeegolfrata kulkee Peuhun kartanon välitömässä läheisyydessä. Frisbeekiekkoja voi tarvittaessa vuokrata kartanolta. Frisbeegolf on mahdollista järjestää myös ohjattuna aktiviteettina.

OHJATTUA SUP-LAUTAILUA

SUP-lautailu on mahtava tapa nähdä ja kokea limingan lahtea. Koet luonnon uudesta näkökulmasta ja voit nautiskella sen rauhasta. Ohjattu ryhmä SUP-lautailu sisältää alkuperehdytyksen ja jatkuvan opastusksen. Varustuksiin kuuluvat pelastusliivit ja halutessa, tai sään vaatiessa, myös märkäpuvut.

 

Yhteistyössä
Leijakoulu Lappis


Suunnitellaan näköisenne aktiviteetti, jossa kaikki viihtyvät. Peuhussa on myös mahdollista toteuttaa erilaisia tehtäväratoja, joiden suunnittelussa huomioidaan asiakkaan toivomukset.

Teidän tehtävänne on nauttia ja me teemme työn yhdessä kokeneiden yhteistyökumppaniemme kanssa.
TERVETULOA!Aktiviteetit tapahtuvat omalla vastuulla. Yhteistyökumppanimme tai Peuhu ei vastaa aktiviteettien parissa tapahtuneita haavereista, riippumatta johtuvatko ne olosuhteista, välineistä tai lajin parissa sattuvasta haaverista.